Obnova Lancie Delte Integrale...
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo     Seznam forumov -> Oldtimerji
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Clan Alfa Kluba: Clan Alfa Kluba:Član Kluba

Pridružen/-a: Ned Sep 2003 16:03
Kraj: Ljubljana

Yamaha 2 komada

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 28, 2010 10:38 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

beremo, ti sam piši naprej pa limaj slike
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
skoda lover
Alfa Member
Alfa Member

Pridružen/-a: Čet Jul 2006 8:22

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 28, 2010 11:22 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ta teden razkopavam polosovine. Zadnje so OK nimajo nobenega lufta (niso pretirano obremenjene). Tako sem se odločil da zadnje akse samo podrem u prafaktorje in vse operem in očistim, zunanje dele pobarvam in dam noter novo mast in nove manšete. Slike bojo ko bodo nazaj skupaj, ker včeraj nisem dokončal dela pa se mi ni dalo s šmirastimi rokami fotoaparata grabit.

Sprednje polosovine pa so žal nekoliko izrabljene in imajo preveč zračnosti. Tako da so šle na FD avtodele na obnovo. So javili da je treba prebrusit menjalniške zglobe in menjat en kolesni zglob. Vse skupaj 250€ puke

Včeraj sem ugotovil, da me bodo SAMO manšete koštale blizu 100€ Doubt

to je pa to če ma človek 4 polosovine, vsaka ima 2 manšete in potem so še 2 na volanski letvi.
Alfa Member
Alfa Member

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 28, 2010 8:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo danes sem dobil nazaj sprednje akse. Bile so fertik v enem dnevu. 1 kolesni zglob je nov, ker je bil stari preveč uničen, ostali 3 zglobi so obnovljeni, prevrtani utori, večje kroglice, nova mast in manšete. Vse skupaj 250€.

Ko sem jih dobil nazaj sem pobarval starie zglobe, da bodo bolj zgledni Smile

Zadnje akse pa sem komplet razdrl in očistil jutri jih pa še zložim skupaj in tako s nadaljuje obnova podvozja Smile
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pridružen/-a: Tor Maj 2006 18:19
Kraj: Murska Sobota

1998 Lancia Kappa 3.0

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 28, 2010 9:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ni kaj, noro tole delaš. Pa brez skrbi, vse se bere. Ampak verjetno ko že tretjič pišeš enako pohvalo se počutiš smešno.

Škoda, da na Lancia forumu nimaš svoje teme.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
slayer
Alfa Member
Alfa Member

Pridružen/-a: Ned Apr 2009 15:09

2005 AR 147 JTDm 16V FL

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 28, 2010 9:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Neverjetno. To je pa res dosti časa, živcev in ne nazadnje denarja vloženega. Ampak verjamem, da ti bo po uspešni obnovi avto med vožnjo vse to pridno vračal. Smile
Nazaj na vrh
skoda lover
Alfa Member
Alfa Member

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 9:19 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

lizard je napisal/a:
Ni kaj, noro tole delaš. Pa brez skrbi, vse se bere. Ampak verjetno ko že tretjič pišeš enako pohvalo se počutiš smešno.

Škoda, da na Lancia forumu nimaš svoje teme.

Na Lancia forumu se nič ne dogaja Sad samo 5 lastnikov lyber in 2 kappe so tam, zato mislim, da sem tukaj dosegel večjo publiko Smile Lahko pa tja nalimam link do sem Smile

Nič se ne počutit smešno, je kr fajn slišat kakšno vzpodbudno besedo, ker avto sicer delam zase ampak forum pa bolj za veselje drugim Smile
Pa mogoče koga vzpodbudim, ki bi se lotil pa ima preveč izgovorov zakaj ne more. Ali pa odvrnem koga, ki se bi brezglavo lotil projekta in potem naredil zmazek od avta. Začel sem z objavami na forumu predvsem iz dveh razlogov:
-Na živce mi grejo obnove, kjer se zamenja tesnilo glave in še dve malenkosti, ostalo je pa "kot novo" pa pod kozolcem se zadeva pobarva na penzl in se proglasi za RESTAVRIRANO VOZILO!!
-Ob živce me pa spravlja tudi slovenska foušija in skrivanje. Razen Rafkota, ki mi res nesebično pomaga je redko kdo pripravljen deliti nasvete, znanje in majstre.
Alfist
Alfist

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 18:09

2000 AR 156 V6

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 9:28 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nisem avtomehanik, ampak ti pridem z veseljem kdaj pomagat, ker bi rad videl to natancno delo Smile
Nazaj na vrh
skoda lover
Alfa Member
Alfa Member

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 29, 2010 9:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pero666 je napisal/a:
nisem avtomehanik, ampak ti pridem z veseljem kdaj pomagat, ker bi rad videl to natancno delo Smile

he he lahko se enkrat zmenimo ampak ravno ta natančnost mislim, da izpade reeeees dolgočasno. Recimo da za v kakšno oddajo na discoveryu ravno nisem, ker 4 dni zapored po 3 ure oddaje samo razkopavanja polosovin bi naneslo 12 ur programa kjer nekdo, ki je do vratu šmirast veliko preklinja in pere stvari v bencinu in jih glanca, šmirgla, barva...

(so pa zadnje akse, ki sem jih sam obdeloval veliko lepše)
Alfa Member
Alfa Member

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 08, 2010 5:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

PROJECT ON HOLD!

Na žalost vas obveščam, da naslednje 3 tedne ne pričakujte preveč, ker se bo verjetno dogajalo bolj malo. PROJECT FAIL... Redneck style!

V sredo mi je pri prešanju ležajev iz pesta padel lep kos železe na desno taco.

Diagnoza - zlomljen desni nožni palec (na nogi) Smile

Prognoza - držanje noge v zrak naslednje 3 tedne, če me žena prej ne ubije (sem res naporen pacient).
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Starost: 32
Pridružen/-a: Ned Jan 2006 7:25
Kraj: Bled

2001 & 1993 Alfa Romeo 166 2.5 V6 24V & 75 1.6 I.E.

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 08, 2010 6:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kdor dela, tudi greši, kdaj tudi na sebi (tudi sam že večkrat občutil) ... Confused

Dobro se pocajtej, obenem imaš pa končno malce časa za "dopust", čeprav bo tale bolniški ...

PS
Krasen prokt, le tako naprej, pa čim manj nevšečnosti ti želim.
MaStr
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Starost: 38
Pridružen/-a: Sre Nov 2005 19:34
Kraj: Assling

Alfa Romeo 159

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 08, 2010 11:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Čimprejšnje okrevanje ti želim!!

http://forum.alfa-klub.com/viewtopic.php?t=17207
Nazaj na vrh
r2
Alfist
Alfist

Pridružen/-a: Pon Nov 2003 23:36
Kraj: Domžale

Alfa Romeo 145 2.0TD

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 09, 2010 1:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pocajti se čim prej

pol pa ene čevlje z zaščitno kapico kupi

(dobijo se tudi opanke z zaščitno kapico)
Nazaj na vrh
pero666
Alfist
Alfist

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 18:09

2000 AR 156 V6

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 09, 2010 1:25 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

cimprej okrevaj, da bo spet kej za brat! Mam jst se ene zaprasene martenske, ce bos se kej razbijal Smile
Nazaj na vrh
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Clan Alfa Kluba: Clan Alfa Kluba:Član Kluba
Starost: 31
Pridružen/-a: Sre Okt 2003 16:22
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

Alfa Romeo Spider, 156 SW

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 09, 2010 9:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ajaj.....Zdej ni druge k da Rafko dela, ti pa gledaš/komandiraš ...hehehe Smile
skoda lover
Alfa Member
Alfa Member

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 10, 2010 3:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Turtle je napisal/a:
ajaj.....Zdej ni druge k da Rafko dela, ti pa gledaš/komandiraš ...hehehe Smile

Hvala a lepe želje. Ja zaščitna oprema to bo prava stvar. Žal se je pri 38 C težko disciplinirat in obut zaščitne čevlje ampak bo očitno treba.

Žal tud Rafkota ne morem gledat, je to zame zdej čist druga galaksija Doubt
ne morem niti vozit Sad
Objavi novo temo   Odgovori na to temo     Seznam forumov -> Oldtimerji Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  Naslednja
Stran 15 od 16

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu